Hands forming a heart.

De zachte revolutie van Liefde💛🤗 #SoftRevolutionOfLove We zijn allemaal één, wij zijn LIEFDE. Onze zielen zijn zoals druppels in de oceaan laten we nu een golf van LIEFDE creëren rond de hele wereld. Laten we dit elke dag doen en op deze manier onze aarde, onze medemensen, de planten, de regenwouden, die de longen van de aarde zijn, de dieren en vooral de bijen helpen. Iedereen is vrij om de zachte revolutie van Liefde op eigen wijze in te vullen. Delen zal de wereld redden! Als je aan één kant een golf maakt, dan voel je dat aan de andere kant van de zee. Wat ik daarbij heb gedacht is kijk, wij zijn allemaal wezens met een ziel en die zielen zijn met elkaar verbonden zoals druppels in een oceaan. Ik denk dat iedereen sterk genoeg is om zo’n zielenlichtje te schijnen en een golf van LIEFDE te maken en LIEFDE uit te sturen over de hele aarde en als iedereen dat nu elke dag doet, dan wordt iedereen een beetje liefdevoller, ook je vijanden als je die hebt. Ik heb er geen, maar mocht je vijanden hebben, dan helpt dat. Ik zou niet een plant pijn doen, tenzij ik die nodig heb om te eten en dan vraag ik de plant toestemming en bedank haar dat zij mij dienstbaar is en tot voedsel dient. Dat is eigenlijk mijn idee bij De zachte revolutie van Liefde. Hoe zou jij De zachte revolutie van Liefde willen invullen?

Published by softrevolutionoflove

https://softrevolutionoflove.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: